Current language is: Български (България) Изпълнителна агенция "Медицински одит" - Нормативни актове на ЕС
Четвъртък 24 Ян 2019

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Заслужено отличие за ИАМО

Изпълнителната агенция „Медицински одит“ навлиза в своята десета годишнина. Период, твърде кратък в исторически план, но особено важен в системата на медицинския контрол като практика у нас.
ИАМО е нарочно създадена институция, която с професионализъм и морал отстоява своята ценностна система вече 10 години – да работи за доброто качество и безопасност на медицинските услуги, да съдейства за оптимизиране на структурните, управленческите и организационните правила в сферата на здравеопазването.
Цялото това усилие на различните специалисти през годините, е мотивирано от една единствена мисия, изпълнявана от самото създаване до днес от екипа на Агенцията: гарантиран за всички български граждани достъп до ефективна, безопасна, навременна и в пълен обем медицинска помощ.
Към пожеланията, отправени от министъра на здравеопазването Кирил Анание и от екипа на МЗ, се присъединяваме и ние: колеги, пациенти, приятели...

 DSC9803-1 DSC9809-1 DSC9810-1

Коледни и Новогодишни благопожелания

Скъпи колеги от Изпълнителна агенция „Медицински одит“,

Уважаеми лекари, колеги от системата на здравеопазването, партньори и приятели,
Честита Коледа и щастлива Нова година!

Приемете искрените ми пожелания за хубаво настроение и много радост с близки и приятели по време на Коледните и Новогодишните празници. Изпращаме една добра година, от която ще отнесем хубавите спомени, ще забравим лошотията в нея и ще простим. Именно прошката ще ни направи по-смирени и по-човечни. И в хармония със себе си ще очакваме една озарена от светлина и благоденствие Нова година..
Дано! – да бъде здрава и мирна, богата и пълна с усмивки, с положителни емоции за малки и големи, година без гняв и разочарования...
Да ни е честита настъпващата 2019 година и Господ да ни закриля!


Декември, 2018 г.                                       проф. Златица Петрова

Успешно приключи проект „Социални иновации в Изпълнителна агенция „Медицински одит”

Същност, развитие и приложение на проект „Социални иновации в Изпълнителна агенция за медицински одит“

Ден на народните будители

Скъпи колеги, лекари, учители, преподаватели, журналисти,
Скъпи българи на духа, на словото, на науката и знанието.
Честит Първи ноември – Ден на народните будители!
„Времето е в нас...“ – казал го е един от най-достойните, повтаряме го и днес, цитираме го, „крием“ се зад фразата.
Защото днешното време е забързано, по „интернетски“ динамично, многопластово и интересно, но белязано от фалшиви новини и герои, в безпътица, която се е устремила към бездуховност.
Ще преодолеем времето и проблемите, които то ни носи – всички вярваме, че това ще се случи. Най-малкото заради паметта на онези, които величаеха България, умираха за нея, градиха я независима и силна през години, много по-трудни и бедни от днешните.
Пожелам Ви вяра в доброто и в добрите, много човещина и българщина – длъжници сме на предците си, отговорни сме пред потомците...

1 ноември 2018 г.
проф. Златица Петрова и екип на ИАМО