Current language is: Български (България) Изпълнителна агенция "Медицински одит" - Заслужено отличие за ИАМО

От 1 април 2019 г. Изхълнителна агенция "Медицински одит" беше закрита. Нейните функции изцяло се изпълняват от Изпълнителна агенция "Медицински надзор"

Петък 24 Ян 2020

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Заслужено отличие за ИАМО

Изпълнителната агенция „Медицински одит“ навлиза в своята десета годишнина. Период, твърде кратък в исторически план, но особено важен в системата на медицинския контрол като практика у нас.
ИАМО е нарочно създадена институция, която с професионализъм и морал отстоява своята ценностна система вече 10 години – да работи за доброто качество и безопасност на медицинските услуги, да съдейства за оптимизиране на структурните, управленческите и организационните правила в сферата на здравеопазването.
Цялото това усилие на различните специалисти през годините, е мотивирано от една единствена мисия, изпълнявана от самото създаване до днес от екипа на Агенцията: гарантиран за всички български граждани достъп до ефективна, безопасна, навременна и в пълен обем медицинска помощ.
Към пожеланията, отправени от министъра на здравеопазването Кирил Анание и от екипа на МЗ, се присъединяваме и ние: колеги, пациенти, приятели...

 DSC9803-1 DSC9809-1 DSC9810-1